TERVETULOA KOTIIN

IHASTU JA INSPIROIDU JOKA PÄIVÄ

Valmis ARCHOUSE-talo on tyyli- ja laatutietoisen sisustajan unelma. Rajattomat tyylivaihtoehdot mahdollistavat täydellisen kodin sisustamisen tarjoten samalla sopivasti haastetta kokeneellekin sisustajalle. Uudessa valloittavassa kodissa itselle mieluisten asioiden tekeminen on astetta nautinnollisempaa, juhlien ja kutsujen järjestämisestä puhumattakaan.

ARCHOUSE-talossasi kaikki yksilölliset tarpeesi on huomioitu ja huolella toteutettu, etkä jää enää mistään tärkeästä paitsi. Kotona rentoudut ja viihdyt, jolloin saat enemmän aikaan kotisi ulkopuolella. High-end-luokan, ja jopa sitäkin korkeampi asuminen on arvostettu ja ihailtu elämäntyyli, me teemme sen mahdolliseksi.

Unelmakoti ei ole pelkästään loputtomasti inspiroiva taideteos ja erinomaisten ideoiden lähde, vaan rentouttava ja rauhallinenkin tila, jossa on hyvä elää. Kauneuden ja käytännöllisyyden ympäröimänä elämä on antoisampaa, jolloin koet useammin spontaania halua irrottautua arjesta ja viettää aikaa kiinnostavien asioiden parissa. Kun kaikki on saavutettavissasi voit viimein antautua täysin elämälle, ja nauttia saavutuksistasi kaikilla aisteillasi joka ikinen päivä.

Toteuttamiamme sisätiloja